Eastcoastatv.se

Sveriges häftiga östkust

Underhåll barnen med billiga leksaker på resan

Dags för sommar och semester med hela familjen? Då är det dags att börja planera för att alla ska bli roligt för alla, både för de vuxna och barnen. Fyll packningen med roliga leksaker så kommer barnen sitta på sin plats och hålla sitt lugn.

resa barnFör många är semester redan bokad inför sommaren. Vissa har planerat att resa utomlands, några andra väljer att slappa på landet eller så kanske man drar ut på en bilsemester. Oavsett vilken resa man har tänkt göra är det viktigt att man är väl förberedd innan avresa, speciellt om man ska åka iväg med barn. Det kan handla om att man måste beställa billiga leksaker online för att smidigt kunna underhålla barnen i baksätet under bilresan, eller så måste man organisera alla viktiga dokument som ska med för att resan ska gå smidigt till.

Ett av de mest omtalade tipsen just nu att hålla kolla på, om man ska resa utrikes, är nämligen att försäkra sig om att man har alla nödvändiga dokument med sig. I en artikel på Allt om resor varnar man om att det kan ge svåra konsekvenser att resa med sina barn om de inte har samma efternamn som föräldern. Man måste kunna intyga att det är just du som är förälder och målsman till barnet för att inte bli avvisad vid passkontrollerna. Man vill även minimera risken för misstankar om eventuellt olagligt bortförande av barn eller

Om en bilresa med barnen närmar sig finns bra tips för en rolig bilresa hos Motormännen.

Leksaker som underhåller barnen

Leksaker behöver inte vara dyra för att barnen ska tycka att de är roliga. Det kan handla om små resespel att spela i baksätet under bilresan, målarblock för att kunna färglägga under väntetider eller kanske en billig spelkonsol att spela på när man sitter på flygplanet. Egentligen finns det oändligt med olika leksaker man kan ta med sig hemifrån, eller så beställer man billiga leksaker från nätet. Då behöver man inte ta sig iväg till en fysisk butik vilket både är smidigt och sparar tid.