Eastcoastatv.se

Sveriges häftiga östkust

Konferens för den som föredrar västkusten

Det är en smaksak att bestämma sina preferenser och det man föredrar i form av resmål inför en konferens. Det kan vara smidigt att hålla sig på östkusten och i Stockholmsområdet för den som vill ha nära till huvudstaden och Arlanda. Men västkusten är inte ett sämre alternativ med sina goda kommunikationer, vackra skärgårdsöar(Göteborg har också en skärgård), nöjen och närheten till havet.

Inför en konferens kan valet ofta falla på det som är smidigast, att ta sig till Stockholm är inte några större svårigheter och flyg går dagligen till Arlanda. Med gör det även till den västra sidan av Sverige också, Göteborg och Malmö har vältrafikerade flygplatser, något mindre men ändå vältrafikerade. Främst Göteborg är ett bra mellanting mellan en storstad och en mysig hamnstad, Göteborg är visserligen stort men de är ett kompaktare val mot huvudstaden och Malmö. Vill man anordna konferens i Göteborg är det Ästad Gård som gäller.

Gården som har allt

Gården erbjuder ett flertal konferensmöjligheter och just lyx blandat med stärkande aktiviteter är deras specialitet. På gården kan man bland annat göra:

  • Aktiviteter som stärker gruppandan, det kan handla om hinder- och höghöjdsbanor eller andra lagtävlingar.
  • SPA, för de som vill ge dem anställda chanserna till att slappna av så är SPA:et rätt val, badtunnor och bastu väntar i en vacker miljö.
  • Boendet bestäms helt av besökarna, det finns en villa eller varför inte en stuga att bo i, enskilda rum erbjuds självklart också.
  • Maten håller hög standard som följer årstiderna, maten är ofta ekologisk och plockad från närliggande odlingar.
  • Utbildningar går att boka in för de som vill ha direkt vägledning från professionella coacher
  • vintunna i ekDe har även Sveriges största vingård på Ästad Gård som tillåter grupper att komma och titta på vingården och kanske smaka lite vin från deras druva solaris.

Själva konferensen styr ni över och gör individuella paket för att passa ert företag bäst, är ni i behov av stärkande aktiviteter eller vill bara bo bra, slappna av och njuta medan ni intar nya kunskaper så finns det något för alla. En konferens behöver inte vara i Stockholm för att vara lyckad utan kan med fördel hållas på västkusten också.