Eastcoastatv.se

Sveriges häftiga östkust

Att resa bekvämt

Oavsett om vi har en härlig husbil, bor i stuga eller på hotell så kan en dålig natts sömn påverka hela nästföljande dag, men även förstöra en hel resa. Och tänk då om vi kan undvika detta bara genom att tänka lite praktiskt och bekvämt. För, att vara på semester handlar om att ta hand om sig själv och må riktigt, riktigt bra. När det kommer till att sova så vet vi aldrig nästan var vi hamnar och hur sängarna är. Att då använda ett reselakan hos sleepinsilk gör att du alltid kan ha med dig tryggheten i att du kommer kunna sova gott då du är skönt insvept. Andra bra tips är att ha med dig en liten väska med smärtstillande, plåster och andra förstahjälpen tillbehör. Och glöm heller inte skavsårsplåster så du ska kunna vandra runt och beskåda omgivningen.

Bra semestertips

När vi har semester kan det ibland vara skönt att inte ha något inplanerat. Men, då hetsen bland andra för att göra något är stor kan det ibland bli påfrestande av att inte veta när man få frågan för sjuttielfte gången. SvD.se har därav tagit fram lite olika tips som kan bidra med inspiration.

”Stressforskningsinstitutet har fyra grundläggande tips till den som vill ha en stressfri semester. För det första strunta i väckarklockan och sov tills du vaknar. Gör sedan något som skiljer sig så mycket som möjligt från ditt arbete. Brukar du sitta still på kontorsstolen och läsa och skriva på datorn – paddla kajak i en vecka eller åk på målarkurs i Österlen.” (läs mer)

Att resa bekvämt är att förbättra oddsen för en lyckad semester med goda minnen!